Belangrijke update 31/12/2020

Belangrijke update 31/12/2020


Belangrijke update 31/12/2020!

Beste familieleden,

Naar aanleiding van een beperkt aantal positieve testen na een collectieve testing zullen we vanaf 4 januari t.e.m. 10 januari geen bezoek laten doorgaan. Dit is onze eerste stap richting herstel.

We dringen er dan ook sterk op aan om jullie geplande bezoeken op 01/01/2021 mogelijks uit te stellen tot na 10 januari. Dit omdat we de eventuele verdere verspreiding van dit virus zo vlug mogelijk onder controle willen krijgen en dit kan enkel door jullie hulp.

Vanaf nu t.e.m. 10 januari zal het aanbrengen en afhalen van de was terug via het onthaal gebeuren. We willen dan ook aan iedereen vragen om tijdig naar het algemeen nummer te bellen om door te geven wanneer men de was zal komen halen en/of brengen.

De afspraak voor de was is als volgt: men kan inbellen voor de bevestiging ten laatste tot 17h de dag voordien. Zo zal het desbetreffende personeel voldoende tijd krijgen om deze taak met zorg in orde te brengen.

Wat betreft bewoners waar een palliatieve setting actief is of opgestart wordt. Hier zal onze directie en preventie team elke casus apart evalueren en contact opnemen met de desbetreffende familie om verdere afspraken te maken.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen via het algemeen nummer: 054/33.04.11

Met vriendelijke groeten,

Directie en Team Castelmolen.