Update 22 december 2020.

Update 22 december 2020.


Update 22/12/2020!

Beste familieleden,

Graag willen we jullie op de hoogte stellen dat er na de testing van 18/12/2020 een beperkte groep bewoners positief testen op Covid-19. Deze bewoners zijn samengebracht op een aparte covid afdeling sinds 19/12/2020. De betrokken familieleden zijn hiervan op de hoogte gesteld.

Gelieve dan ook een verhoogde waakzaamheid te hanteren omtrent de vooropgestelde maatregelen zoals (social distance, handhygiëne, het correct dragen van een mondmasker, enz…). Maatregelen zijn getroffen voor de betrokken afdeling. Voor de andere afdelingen blijft de huidige bezoekregeling gelden.

In tussentijd blijven wij ons maximaal inzetten om elke mogelijke vorm van besmetting te vermijden door het strikt toepassen van de maatregelen en gebruik van beschermingsmateriaal. Uiteraard rekenen wij op het gezond verstand van alle burgers en willen we toch nog eens een oproep doen het bezoek te beperken om zo de kans op verspreiding van het virus te verkleinen.

De maatregelen opgelegd door Agentschap Zorg- en Gezondheid worden binnen het WZC gevolgd. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen via het algemeen nummer: 054/33.04.11

Met vriendelijke groeten,

Directie en Team Castelmolen.